Veelgestelde vragen

De Graanbuurt telt inmiddels al ruim 20 winkels. Bekijk alle winkels.

We hebben een parkeerterrein, hier kunnen +/- 50 auto’s parkeren. Naast deze parkeergelegenheid zijn er verschillende parkeerplekken langs de weg.

Jazeker! Op het parkeerterrein is een parkeerplaats voor mindervalide, ook is er in De Kolenbeurs een invalide Wc. Let Op: Er zijn in verschillende panden op en afstapjes, Uiteraard helpen wij u graag!

Tijdens een klein evenement in De Graanbuurt, pakken de winkeliers extra uit en nodigen enkele standhouders uit om hun producten te presenteren.

2 keer per jaar organiseren we in De Graanbuurt een Fair. Tijdens deze fairs nodigen wij +/- 40 gast ondernemers uit. In het voorjaar is het voornamelijk een brocante markt, in het najaar is het aanbod verschillend van kleding, woonaccessoires tot meubelstoffering.

Er zijn ruim 20 winkels, genoeg te zien om er een daagje van te maken.

Alle winkels zijn iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur (Ons Museum is geopend op vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). Enkele winkels zijn ook op andere dagen geopend, kijk voor meer informatie bij de desbetreffende winkel.

Honden zijn toegestaan, mits ze zijn aangelijnd en niet voor overlast zorgen.